Transport

Fang os på 📞 28 45 12 30

Jordhåndtering

jordkørsel

Kørepladeudlejning

kørepladeudlejning

Maskintransport

maskintransport

Kran-/graparbejde

kran-graparbejde

Entreprenørkørsel

affaldsløsning

Hos Anton Knudsen Egtved tilbyder vi professionelle løsninger indenfor næsten alle slags transportopgaver. Vi bestræber os til enhver tid på at udføre opgaven til perfektion, så vores bidrag kan være med til at fremme projektets kvalitet og effektivitet.

I samarbejde med trofaste partnere har vi netop, med henblik på transport, muligheden for at dække alt lige fra entreprenørkørsel og jordhåndtering til maskin- og særtransport samt kran-/grabopgaver. Som en kernesten i vores service fokuserer vi naturligvis på at tilbyde skræddersyede aftaler, som tilrettelægges til det enkelte projekt og omstændighederne derom.  I kan derfor altid forvente en løsning, som bedst muligt passer ind i projektets planlægning og tilrettelæggelse, og som transportfirma bryster vi os af punktlighed og effektivitet, så I altid har materialerne og udstyret på de aftalte tidspunkter.

Nederst på siden finder I de forskellige ydelser vi tilbyder indenfor transport, hvor I også finder den relevante information derom. Har I yderligere spørgsmål eller henvendelser omkring særlige opgaver, så kan I til enhver tid kontakte vores kørselsleder Lars for at aftale en løsning.

Transport

Vil du høre mere om vores transportydelser? Kontakt os i dag!

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver