Transport

Hos Anton Knudsen Egtved tilbyder vi professionelle løsninger indenfor næsten alle slags transportopgaver. Vi bestræber os til enhver tid på at udføre opgaven til perfektion, så vores bidrag kan være med til at fremme projektets kvalitet og effektivitet.

I samarbejde med trofaste partnere har vi netop, med henblik på transport, muligheden for at dække alt lige fra entreprenørkørsel og jordhåndtering til maskin- og særtransport samt kran-/grabopgaver. Som en kernesten i vores service fokuserer vi naturligvis på at tilbyde skræddersyede aftaler, som tilrettelægges til det enkelte projekt og omstændighederne derom.  I kan derfor altid forvente en løsning, som bedst muligt passer ind i projektets planlægning og tilrettelæggelse, og som transportfirma bryster vi os af punktlighed og effektivitet, så I altid har materialerne og udstyret på de aftalte tidspunkter.

Nederst på siden finder I de forskellige ydelser vi tilbyder indenfor transport, hvor I også finder den relevante information derom. Har I yderligere spørgsmål eller henvendelser omkring særlige opgaver, så kan I til enhver tid kontakte vores kørselsleder Lars for at aftale en løsning.

Transport

Kontaktpersoner

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

jordkørsel

Jordhåndtering

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

maskintransport

Maskintransport

jordkørsel

Jordhåndtering

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

maskintransport

Maskintransport