Kran/Grabarbejde

Hos Anton Knudsen tilbyder vi kran- og grabarbejde til alle typer projekter. Dette inkluderer både opgaver i forbindelse med levering af materialer og udstyr, hvor en lastbilkran kan være en stor fordel. Såfremt det ønskes tilbyder vi også løsninger til bortskaffelse undervejs i, eller efter, projektet.

Vi har udstyret til at de fleste typer opgaver, hvor vi også har mulighed for at benytte den specifikke type grab til kran, som passer bedst til opgaven. Dette giver muligheden for at løfte alt fra sand og grus til større materialer, både ved levering og bortskaffelse. Det er også muligt for os at udføre almindelige løfteopgaver med en lastbilkran, hvis projektet har brug for flyt eller løft af tungere objekter.

For at hjælpe dig bedst muligt, tilbyder vi rådgivning i forbindelse med en eventuel opgave. Her kigger vi på projektets omfang og detaljer, så vi i fællesskab kan vælge den rette lastbil med kran til opgaven, hvor det rigtige udstyr vil medbringes. Dette gøres blandt andet på baggrund af hvilke materialer, der vil være tale om, så der vil blive benyttet den rigtige type grab, såvel som en kranbil, som egner sig til den pågældende vægt. Vi sikrer derved, at I får den service, I har brug for, så der ikke opstår unødvendig ventetid i projektet.

Ønsker I at få et tilbud eller udarbejde en aftale, så kan I allerede i dag kontakte vores kørselsleder Lars, som også står til rådighed for eventuelle spørgsmål i forhold til, hvordan vi planlægger og udfører opgaven.

Lastbil med kran

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

jordkørsel

Jordhåndtering

maskintransport

Maskintransport

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

jordkørsel

Jordhåndtering

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

maskintransport

Maskintransport

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

Kontaktpersoner

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver