Entreprenørkørsel

Hos Anton Knudsen Egtved står vi altid klar til at håndtere entreprenørkørsel til byggeprojekter i alle størrelser og omfang. Vi har mange års erfaring med entreprenørkørsel for både private virksomheder og den offentlige sektor, og vi bestræber os på altid at være den perfekte samarbejdspartner.  Vores mål er altid at levere en service, hvor alle opgaver og aftaler udføres med effektivitet og punktlighed, da vi netop gennem mange års erfaring indenfor branchen har fået en forståelse for, hvor vigtigt det er, at leveringstider overholdes, så projektet ikke går i stå.

Vi tilbyder alle former for entreprenørkørsel, hvor vi særligt specialiserer os indenfor levering af jord, sand, sten og grus, som udføres direkte til byggepladsen eller anlægget. Vi håndterer leveringer i alle størrelsesomfang, og vi tilbyder også mulighed for levering af andre materialer efter aftale. Vi kan også assistere med transport af sand, sten og jord væk fra projektet, herunder også med mulighed for bortskaffelse, hvilket vi har mulighed for at udføre både undervejs og efter projektets udførelse.

Skal vi hjælpe med entreprenørkørsel, så aftaler vi omfanget af opgaven og detaljerne derom, herunder leveringstider og -steder, allerede fra start, så vi opnår en enighed om alle detaljerne. Med dette sagt er vi fleksible i forhold til de uforudsete komplikationer, som altid kan opstå i løbet af et større byggeprojekt. I disse situationer skal I blot kontakte os for at aftale eventuelle ændringer.

Ønsker I at aftale et tilbud på entreprenørkørsel, eller ønsker I at vide mere om, hvordan vi griber opgaven an, så er I velkomne til at kontakte vores kørselsleder Lars.

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

jordkørsel

Jordhåndtering

maskintransport

Maskintransport

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

jordkørsel

Jordhåndtering

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

maskintransport

Maskintransport

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

Kontaktpersoner

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver