Maskintransport

Maskin- og særtransport

Vi tilbyder hos Anton Knudsen Egtved et bredt udvalg af services indenfor maskin- og særtransport. I vores opgave som transportør er det vigtigt for os, at vores kunder altid har deres udstyr og materialer til den aftalte tid, så projekterne ikke går i stå.

Vi tilbyder blandt andet maskintransport, hvor vi kan hjælpe med at transportere arbejdsmaskiner og andet tungt udstyr direkte til byggepladsen, såvel som transport af andre lignende maskiner, herunder også transport af landbrugsmaskiner. Skal I have transport af andet materiel til byggepladser og lignende, herunder transport af skurvogne til pladsen, såvel som mulighed for flytning af skurvogne efterfølgende, kan I også ringe til os.

Ved særtransport tilbyder vi muligheden for at levere maskiner og udstyr, som ikke kan leveres under normale omstændigheder. Dette vil ofte være fordi dette er af en størrelse, som ikke overholder almindelige regler og love for transport. Indenfor dette tilbyder vi løsninger, som er i overensstemmelse med de udvidede regler for særtransport.

Hos Anton Knudsen Egtved tilbyder vi ydelser indenfor specialtransport, hvilket inkluderer farligt gods, ekstra værdifulde varer, eller ting som skal behandles under særlige forhold, enten i form af ekstra skånsom behandling eller særlige temperaturforhold. Vi foretager naturligvis disse i overensstemmelse med alle gældende regler indenfor dansk specialtransport, hvor vi tager højde for forsendelsens særlige forhold.

Hvis I har spørgsmål til, hvordan dette udføres, hvilke særlige leveringer vi kan foretage, eller blot ønsker at komme frem til en aftale om et tilbud, så skal I ikke tøve med at kontakte kørselsleder Lars.

Maskintransport

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

jordkørsel

Jordhåndtering

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

jordkørsel

Jordhåndtering

affaldsløsning

Kørepladeudlejning

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

Kontaktpersoner

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver