Jordhåndtering

Hos Anton Knudsen Egtved tilbyder vi fuldendte løsninger indenfor jordhåndtering i forbindelse med byggeprojekter. Vi tilbyder netop en løsning, hvor vi hjælper jer med at håndtere hele situationen, og vi naturligvis bestræber os på at levere et perfekt stykke arbejde i både opsamlingen og den efterfølgende transport væk fra byggepladsen.

Som en del af denne transport inkluderer vi også den egentlige bortskaffelse af jorden, hvor vi naturligvis sørger for at levere det til det rigtige jordanlæg i området. Dette arbejde udføres selvfølgelig i nøjagtig overensstemmelse med de regler og retningslinjer, som er gældende i den specifikke kommune, hvilket sikrer at jorden bliver fordelt de rigtige steder, så eventuel forurening ikke kan få en negativ effekt på miljøet.

Vi tilbyder naturligvis jordflytning i alle størrelsesomfang, hvor vi netop har muligheden for at håndtere selv de største transportopgaver. Vi aftaler på forhånd dette omfang, men også hvilke dele af opgaven, I ønsker at vi løser, såvel som de egentlige detaljer omkring opsamling, tidsrammer og lignende. Vi bestræber os på altid at overholde alle aftaler med nøjagtighed, men sker der ændringer I forhold til jeres tidsplan, så kan vi naturligvis tilbyde fleksibilitet omkring dette.

Ønsker I et tilbud omkring jordhåndtering, eller har I spørgsmål til, hvordan vi kan tilrettelægge opgaven bedst muligt, så kan I kontakte vores kørselsleder Lars for at få aftalen på plads allerede i dag.

Jordhåndtering

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

maskintransport

Maskintransport

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

kørepladeudlejning

Kørepladeudlejning

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

maskintransport

Maskintransport

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

Kontaktpersoner

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver