Erhvervsbyggeri

Hos Anton Knudsen Egtved foretager vi alle former for erhvervsbyggeri, hvor størrelse og omfang ikke er en faktor, som påvirker vores evne til at udføre opgaven. Vi tilbyder løsninger indenfor alt lige fra firmadomiciler og kontorbygninger til lagerhaller og større butiksbyggerier. Vi bestræber os på altid at efterleve vores aftaler og løse opgaverne til fulde, når vi påtager os et byggeprojekt med erhvervsbyggeri. Pris, kvalitet og tidsramme er derfor altid i fokus, hvor disse vil blive overholdt.

I forbindelse med erhvervsbyggeri påtager vi os roller indenfor fag-, hoved- og totalentreprise. Hvis vi står for ledelsen af byggeprojektet, vil vi garantere et godt arbejdsmiljø, en høj effektivitet og et godt resultat. Vi sørger for, at koordineringen er i top, så alle opgaver udføres i overensstemmelse med den overordnede plan og at hele projektet kommer til at køre til UG. Underentreprenører og materialer vil altid være der, hvor der er behov for dem, så vi øger effektiviteten og mindsker spildet af resurser og penge.

Anton Knudsen Egtved har mange års erfaring med forskellige former for erhvervsbyggeri og arkitektur samt funktionalitet har altid været i top, mens opgaverne er udført til fulde. Vi drager netop på denne erfaring, når vi varetager et erhvervsbyggeri, så I er garanteret et resultat, som lever op til alle jeres forventninger.

Ønsker I en aftale om et tilbud, eller har I spørgsmål til, hvordan vi kan projektere jeres byggesag, så kontakt os allerede i dag.

erhvervsbyggeri

Kontaktpersoner

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver

Daniel Faurholt

Daniel Faurholt

Projektchef - Indehaver

Relaterede referencer

Volvo Taulov

Volvo Taulov

Vi har for Volvo Entreprenørmaskiner A/S lavet udvidelse af deres...

Læs mere
Konserveringscenteret og Fælles Museumsmagasin, Vejle

Konserveringscenteret og Fælles Museumsmagasin, Vejle

Til- og ombygningen af Konserveringscenteret og Fælles Museumsmagasinet, har blandt...

Læs mere
Tvis køkkener i Odense

Tvis køkkener i Odense

Udvidelse af Tvis køkken med ny udstilling/butik, samt 3 stk....

Læs mere
Danepork, Randbøldal

Danepork, Randbøldal

Danepork A/S er den samarbejdspartner vi har arbejdet længst tid...

Læs mere
Trianglen, Kolding

Trianglen, Kolding

Firmadomicil Peppercorn, esklusivt firmadomicil areal 4500m2 i 3 plan. Udført...

Læs mere
Pierre.dk

Pierre.dk

Produktionshal til eksisterende autolakeringsværksted.

Læs mere