Kørepladeudlejning

Ved byggeprojekter, hvor der benyttes maskiner, er det vigtigt, at underlaget faciliterer disse. Et blødt eller ujævnt underlag kan medføre, at maskinerne ikke kan køre korrekt, eller at de risikerer at synke ned og sætte sig fast. Dette kan i nogle tilfælde resultere i person- eller materielskader eller forsinkelser i projektets tidsplan. Man undgår dette ved at lægge køreplader ud til understøttelse, så maskinerne netop har et fast grundlag at køre på selv under mindre ideelle forhold.

Hos Anton Knudsen Egtved tilbyder vi udlejning af jernplader til bygge- og anlægsprojekter, hvilket betyder et solidt underlag til jeres maskiner. Vi råder selv over 300+ køreplader, så vi kan hurtigt og effektivt køre ud og hjælpe jer på jeres byggepladser – store som små.
Med flere forskellige typer køreplader på markedet, vælger vi at køre med jern, som sikrer det mest stabile grundlag, hvor maskinens vægt spredes ud over et større område og mindsker belastningen. Projektets effektivitet og sikkerhed sikres derfor ved brug af køreplader.

Lastbil og anden tung transport vil også i mange tilfælde kræve brug af køreplader, hvorved man kan sikre at lastbilen kan levere byggematerialer der hvor de skal bruges. Dette giver en højere grad af effektivitet under arbejdet, end hvis materialerne skulle leveres ved projektets indgang.

Ønsker I at undersøge muligheden for leje af køreplader, kan I kontakte os allerede i dag, hvor vi naturligvis er klar til at finde den rette løsning til jeres projekt.

Kørepladeudlejning

Leder du efter andet?

Klik på et af billederne herunder og læs mere om de forskellige områder vi kan assistere indenfor transport.

jordkørsel

Jordhåndtering

maskintransport

Maskintransport

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

jordkørsel

Jordhåndtering

affaldsløsning

Entreprenørkørsel

maskintransport

Maskintransport

kran-graparbejde

Kran-/graparbejde

Kontaktpersoner

Daniel Schmidt

Daniel Schmidt

Projektchef - Indehaver

Tlf: 40402499

Lars Frederichsen

Lars Frederichsen

Kørselsleder - Indehaver

Tlf: 28451230